• Home
  • Beveiliging
  • Veilig werken

Veillig Werken

Binnen elk bedrijf is het belangrijk om het pand “veilig” te houden.

Een beveiliging is opgebouwd meerdere onderdelen:

Organisatorische maatregelingen

Bij Berkx kunt u altijd terecht voor uw sleutels. Hier wordt mee bedoeld dat uw pand goed afgesloten moet zijn. Geen sleutels op ramen en deuren laten steken. Postbussen regelmatig geleegd worden.

Struiken en bomen niet een opklimbaarheid verschaffen tot verdiepingen. Bij het verlaten van het bedrijfspand een sluitronde wordt gedaan om zeker te zijn dat alle ramen en deuren daadwerkelijk gesloten zijn.

Bouwkundige maatregelingen

Bij Berkx kunt u altijd terecht voor uw sleutels. Iedere bouwkundige beveiliging voor bedrijven is maatwerk. Berkx is KIWA/BORG gecertificeerd waardoor wij uw pand kunnen voorzien van goedgekeurd hang en sluitwerk met SKG keurmerk.

Tevens is een sluitsysteem een oplossing waarbij autorisatie wordt verleend aan personen die toegang mogen verschaffen in bepaalde ruimtes in het pand. Wij hebben de kennis en mogelijkheid deze zelf samen te stellen.

Elektronische maatregelingen

Alarm installaties detecteren bij een eventuele calamiteit. hierdoor kan via de meldkamer u als ook de politie ingeschakeld worden. Tevens leveren wij ook elektronische toegangscontrole waarbij op elk moment gezien kan worden wie als ook wanneer personeel toegang tot het pand hebben verschaft. Een combinatie tussen mechanische als ook elektronische sluitsystemen ie een mogelijkheid.

Camera systemen kunnen op elk gekozen moment overzicht geven wat er in en om uw pand zich allemaal afspeelt. Hierdoor heeft u altijd de controle.

Elektronische Beveiliging

Ook voor uitgebreide camerasystemen kunt u naar Berkx. Neem bijvoorbeeld de IP Gold camera van Hikvision. Deze camera’s hebben een revolutionaire smart functies en maken het mogelijk diverse zaken slim te detecteren, o.a. inbraak-, diefstal en overzicht van bepaalde situaties. De Gold G1 camera’s kunnen worden voorzien van een SD kaart.

Verder zijn deze verkrijgbaar in 2,4,6,8 megapixel lenzen en IP 67 getest zodat de camera’s storm waterbestendig zijn.

Compartimentering

Om goederen als ook gevoelige zaken veilig te stellen kan er gekozen worden voor compartimentering d.w.z. dat een gesloten ruimte inpandig opgeschaald wordt al een kluis. Denk b.v. aan serverruimtes, magazijnen. Hierdoor is de barrière bij inbraak veel groter. Een goedgekeurde kluis kan ook tot de gewenste oplossingen zijn.

Ook hierin kan Berkx u een goed advies en uitvoering bieden:

  • Logo’s
  • KIWA/NCP
  • SKG

Meer Informatie