Sleutelservice zoals u van ons gewend bent

Berkx Maatwerk voor woning en bedrijf beschikt over de meest moderne, computergestuurde sleutelmachine voor het vervaardigen van de door u gewenste sleutel. Zo ook een groot aantal autosleutels!
Ook voor diverse sleutelaccessoires kunt u terecht bij Berkx Maatwerk voor woning en bedrijf.

Sluitsystemen en sleutelplannen

Een sluit systeem geeft overzicht in wie toegang heeft tot welke ruimte. Wanner een huis of gebouw meerdere gebruikers of bewoners heeft, kunnen mensen verschillende rechten hebben voor het betreden van de ruimten in het gebouw.

Om te voorkomen dat de gebruikers een enorme sleutelboskrijgen, wordt een sluit systeemn of sluit plan opgesteld. Ook kan men op dezewijze het toengangsrecht per individu per ruimte bepalen. Men spreekt hierbij ook wel van eens toegangscontroleplan.
Scroll om meer te weten

Sleutelservice

Bij Berkx kunt u altijd terecht voor uw sleutels. We beschikken over een zeer uitgebreid assortiment sleutels. Ook met cilindersleutels, kluissleutels, baardsleutels en autosleutels met transponder kunt u bij ons terecht. Berkx beschikt over computergestuurde sleutelmachines waarbij uw sleutels met grote zorg en precisie zullen worden gedupliceerd.

Ook gecertificeerde sleutels van bijvoorbeeld sluitsystemen kunt u bij ons nabestellen.

Sleutels van door ons zelf vervaardigde veiligheidscilinders kunnen wij leveren terwijl u wacht. Bij gecertificeerde systemen is wel vereist dat het sleutelcertificaat ten toon gesteld wordt.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het openen van deuren. Bent u uw sleutels kwijt of heeft u zichzelf buitengesloten?
Neem dan contact met ons op, en wij zorgen ervoor dat u uw woning weer binnen kan.
(Bereikbaar tijdens kantooruren 9.00-18.00)

Ook kunnen wij in het geval van beschadiging of inbraak uw sloten vervangen.

Sluitsystemen

Heeft u momenteel verschillende sleutels in bezit, voor bijvoorbeeld uw woning, bedrijf en opslag? Door een sluitsysteem te laten maken, zorgen wij ervoor dat al deze sloten met 1 sleutel kunnen worden geopend.

Het is uiteraard mogelijk om verschillende sleutels te houden voor woning en bedrijf zodat mensen naar binnen kunnen. Aan u de keuze voor wie de aparte sleutel is die al deze deuren kan openen. Het is voor uw veiligheid van belang dat u kiest voor een gepatenteerd sluitsysteem. Deze zijn voorzien van een SKG Keurmerk. Bij het sluitsysteem wordt een ‘sleutelcertificaat’ meegeleverd, waarmee u als houder via dit certificaat sleutels kan nabestellen. Wij vervaardigen sluitsystemen in eigen huis.

Berkx voert daarin de volgende merken: Pfaffenhain, Wilka, BKS, Multilock, EVVA, Lips, Winkhaus, MAUER.

Mechanisch i.c.m Elektronisch

Elk mechanisch sluitsysteem van Pfaffenhain kan worden uitgebreid met een CodeLoxx of een wAppLoxx elektronisch systeem. Hierdoor krijgt u de voordelen van beide systemen. De mechanische en elektronische producten zijn vrijwel zonder beperking toe te passen bij het configureren van uw sluitsysteem.

Zowel de mechanische als de elektronischeonderdelen van het systeem kunnen op een later tijdstip worden aangepast. Een bestaande mechanische sleutel kan door toepassing van een sleutelkap met transponder naast elektronische en mechanische cilinders ook andere elektronica aansturen zoals bijvoorbeeld alarmsystemen, tijdsregistratie en betaalautomaten.

Door middel van een Combi sleutelkap kan uw mechanische sleutel ook de elektronische cilinders bedienen. De Combi sleutelkap kan eenvoudig op alle bestaande Pfaffenhainsleutels worden gemonteerd.

Door het grote aanbod aan systemen kan er voor ieder project een passend systeem worden ontworpen.

Het modulaire systeem en de flexibiliteit van de CodeLoxx en wAppLoxx cilinder, die standaard wordt geleverd, is op dit moment uniek in zijn soort. Ook het gepatenteerde Intop-systeem in de nieuwe mechanische Vitess-cilinder biedt een unieke combinatie met een patent tot 2034. Ongelimiteerde bescherming door het merkpatent en de zeer hoge technische kopieerbeveiliging.

Met de cilinders van Pfaffenhain kunt u in elk gebouw vrijwel elk slot in een sluitsysteem opnemen. Zo kunt u deuren, hangsloten, kluisjes, liften en nog veel meer in een sluitsysteem integreren.

Kluizen

Ben u op zoek naar een kluis om belangrijke documenten of waardevolle spullen op te bergen? Ook dan bent u bij Berkx aan het goede adres.

Bij ons vindt u de kluizen van Sistec.
Sistec biedt een uitgebreid assortiment aan inbraak werende kluizen, brandwerende kluizen, sleutelkluizen, archiefkasten, datakluizen en documentenkluizen. Omdat de producten van Sistec in eigen beheer worden ontworpen en/of geproduceerd is er voor iedere beveiligingsvraag een oplossing: van instapmodel tot een op maat gemaakte kluis. Onze Sistec kluizen staan bekend om hun materiaalgebruik, kwaliteit en gecertificeerde veiligheid. De meeste Sistec kluizen zijn uitgebreid getest en gecertificeerd door het ECB –S (European Certification Boards - Security) in Duitsland.


Huis sleutels

Cylindersleutels

Kluissleutels

Autosleutels

Transportsleutels

Kast en Kamersleutels

Kantoorsleutels

Alaramsleutels

Gecertificeerde sleutels

We leveren elk merk