• Home
  • Beveiliging
  • Toegangssystemen

Toegangssystemen

Bij Berkx voorzien we uw object van een passende oplossing waarbij we graag meedenken in uw situatie. Dit kan een simpele oplossing zijn van mechanische sloten. Of een complex systeem van sleutelplannen, intercoms en camera beveiliging.

Toegangscontrole

Er bestaan vandaag de dag talloze mogelijkheden om te zien wie er bij u voor de deur staat, en wie u toegang wilt verlenen tot uw woning of bedrijf. Berkx heeft hierin een brede keuze. Dus ook voor u een passende mogelijkheid. Bijvoorbeeld Hikvision intercomsysteem Een intercomsysteem maakt een belangrijk deel uit van de beveiliging van een gebouw. Op afstand is het mogelijk om te zien of te horen wie er voor de deur staat. Een intercomsysteem kent veel verschillende toepassingsgebieden.

Hikvision intercomsysteem

Een intercomsysteem maakt een belangrijk deel uit van de beveiliging van een gebouw. Op afstand is het mogelijk om te zien of te horen wie er voor de deur staat. Een intercomsysteem kent veel verschillende toepassingsgebieden.

Pin-Key

Met het PIN-Key toegangssysteem verschaft u uw familie, mantelzorgers maar ook schoolgaande kinderen en werk- nemers op een veilige manier toegang tot uw woning of bedrijfspand. Het systeem bestaat uit een speciale cilinder met cijferslot. De cijfercode van uw woning of bedrijfspand is uniek.

Lees meer

Albus wApploxx

Doordachte toegangscontrole. Daarvoor staat het nieuwe wAppLoxx-systeem. Dit systeem combineert de voordelen van een klassieke toegangscontrole met een flexibele en intelligente onlinebediening via intranet of internet. Sluitschema's maken en aanpassen, binnen enkele seconden reageren, deuren met een druk op de knop openen en het alarmsysteem activeren – het kan allemaal, niet alleen ter plaatse maar ook op afstand, waar u ook bent. De app geeft u ook comfortabel toegang via de smartphone.


Elektronische Beveiliging

ook voor uitgebreide camerasystemen kunt u naar Berkx. Neem bijvoorbeeld de IP camera van Hikvision. Deze is in staat om gezichten te herkennen en een indringer te detecteren. Ook kan de camera een bepaalde lijn nemen en het registreren als deze wordt overgestoken. Elke camera heeft weer eigen voordelen; zo kan de PTZ camera draaien en de fisheye camera een hele grote hoek filmen. Welke Hikvision IP camera het beste voor u is, hangt af van de situatie.

Kluizen

Ben u op zoek naar een kluis om belangrijke documenten of waardevolle spullen op te bergen? Ook dan bent u bij Berkx aan het goede adres. Bij ons vindt u de kluizen van Sistec. Sistec biedt een uitgebreid assortiment aan inbraak werende kluizen, brandwerende kluizen, sleutelkluizen, archiefkasten, datakluizen en documentenkluizen. Omdat de producten van Sistec in eigen beheer worden ontworpen en/of geproduceerd is er voor iedere beveiligingsvraag een oplossing: van instapmodel tot een op maat gemaakte kluis. Onze Sistec kluizen staan bekend om hun materiaalgebruik, kwaliteit en gecertificeerde veiligheid. De meeste Sistec kluizen zijn uitgebreid getest en gecertificeerd door het ECB –S (European Certification Boards - Security) in Duitsland.


Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u vragen over onze service of over onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u directe hulp nodig dan kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Neem contact op