Wat is PIN-Key?

Ongetwijfeld zal de grote media-aandacht rondom de stijgende inbraak in de sleutelkastjes u niet ontgaan zijn. Misschien bewaart u zelfs uw sleutel al onder de mat?

Dat dit niet de oplossing is mag duidelijk zijn! Het inbrekersgilde kent deze truc’s als geen ander. De Zorg staat voor een groot dilemma want de meeste oplossingen voor dit probleem zijn niet alleen bouwkundig ingrijpend, maar bovendien ook erg kostbaar. Gelukkig hebben wij nu dé oplossing gevonden waarmee u zorgeloos uw woning in en uit kunt: de PIN-KEY! Dit is een elektronisch slot dat het huidige slot in uw voordeur / achterdeur vervangt.

Wat doet de PIN-KEY voor U?
U opent het slot met een speciale sleutel (de PIN-KEY Chip) of met een PIN-code. Op die manier kan tevens gemakkelijk toegang verleend worden aan de zorgmedewerkers maar ook aan uw naasten. Iedere gebruiker kan over een eigen pincode beschikken en te allen tijde uw woning eenvoudig betreden. Ongewenst bezoek krijgt nu geen kans meer om uw woning binnen te dringen.

Service en onderhoud
Het slot wordt door ons bij u geplaatst zonder hak- en breekwerk. Om u nog meer te ontzorgen bieden wij het slot aan in combinatie met een stuk service en onderhoud. Dus mocht het slot om de een of andere reden niet goed werken dan is 1 telefoontje naar ons service-nummer voldoende. Wij sturen dezelfde dag nog een monteur langs om het probleem te verhelpen. Bovendien zal ons onderhoudsteam 1 maal per jaar een controle uitvoeren om te garanderen dat uw slot naar behoren blijft functioneren. Op deze wijze is uw veiligheid gedurende het hele jaar gewaarborgd, zodat u met een gerust gevoel uw woning verlaat maar ook betreedt!

PIN-KEY, kort samengevat
  • Elektronisch cilinderslot van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerde veiligheid
  • 2 PIN-KEY Chip's en een pincode: u kiest wat u gebruikt
  • PIN-KEY Chip vergeten? Geen probleem, met de pincode komt u ook goed thuis.
  • Wij monteren voor U, zonder hak- en breekwerk
  • Geschikt voor bijna alle deuren

PIN-KEY, DÉ SLEUTEL TOT ZORGELOOS WONEN. REGEL ‘T VANDAAG NOG!

Meer informatie
Wenst u meer informatie, dan staan wij u graag te woord. Het slot is te bekijken in onze showroom. Bellen mag natuurlijk ook onder nummer 0475 - 48 14 79.