Over ons

Al ruim 95 jaar uw specialist in betaalbaar en exclusief sierbeslag en designbrievenbussen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor garderobes, badkamer accessoires, computergestuurde sleutelservice, ijzerwaren en (electrische) gereedschappen, (draadloze)alarmsystemen, domotica systemen, biometrische beveiliging en toegangscontrolesystemen.


Kijk vooral ook in onze webshop zodat u snel en makkelijk de mooiste design-artikelen kunt bestellen zonder dat u de deur uit hoeft. Indien op werkdagen besteld zijn voorraad-artikelen binnen 24 uur bij u in huis. U kunt deze makkelijk en veilig betalen via iDEAL.

Maar natuurlijk kunt u ook een kijkje komen nemen in onze gehele vooraad. Wij nodigen u graag uit een bezoek te brengen aan onze showroom te Echt. Wij beschikken over eigen parkeergelegenheid.

VOOR ONZE ZAKELIJKE KLANTEN
Berkx Maatwerk voor woning en bedrijf is een NCP erkend bouwkundig beveiliger. Alle producten die we voeren zijn voorzien van S.K.G. keurmerk. Berkx Maatwerk voor woning en bedrijf geeft u dan ook graag advies inzake sluitsystemen en het opstellen van complete sleutelplannen.